IPTV SET-TOP BOX MAG322/323

IPTV SET-TOP BOX MAG322/323

BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 je multimedijalni uredjaj poslednje generacije najviših tehnoloških dostignuća koji pored svoje višenamenske funkcionalnosti  korišćenja širokopojasnog pristupa globalnoj mreži, obezbedjuje nenadmašnu praktičnost korišćenja interaktivne digitalne televizije.

Jedna od sjajnih karakteristika IPTV set-top box-a je sposobnost da pretvori bilo koji video format ulaznog signala u stabilno prenosenu sliku na ekran televizora. Uređaj podržava video visoke rezolucije (Full HD 1080) I sve moderne kodeke kao i sve tipove filmskih prevoda.

Sadržaj BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323

1. MAG322/323 – media player 

2. Daljinski upravljač 

3. Priključak za struju 

4. AV kabal (3.5 mm minijack od risivera i 3xRCA-COMPOSITE prema TV-u) 

5. MAG322/323 – Quick Start Guide – kom 1


BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323

 

Izgled / portovi

 

BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323  opremljen je sa dva USB konektora koji omogućavaju dodatne usluge povezivanje Wi-Fi adaptera za spajanje na Internet "bežično", bez Ethernet-a, gledanje digitalnog sadržaja iz kamere, fotoaparata (video i / ili fotografija) ili drugih medijskih uređaja, kao i snimanje na razne vrste prenosivih (externih) memorija. Takođe tu je optički audio izlaz S / PDIF i HDMI .

Daljinski upravljac

 

Multifunkcionalni daljinski upravljač zahtjeva 2 baterije tipa AA. Posle ubacivanja baterija u daljinski upravljač pritiskom na tipku STB, Vaš daljinski upravljač je spreman za korišćenje.

Daljinski upravljac

 

 

Povezivanje BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323

Kad se IPTV STB poveže sa strujnim adapterom (dobija se u pakovanju) treba da se poveže sa ruterom (internet veza) i televizorom.

Povezivanje IPTV set-top box-a sa Vašim televizorom je uz pomoć  HDMI kabla (u zavisnosti od vrste televizora i da li posedujete HDMI kabal). 

Obezbedjivanje internet veze sa IPTV STB uredjajem je isključivo preko rutera koji posedujete ili ste dobili besplatno na korišćenje uz paket KBCnet usluga. Veza izmedju rutera i IPTV STB uredjaja se moze ostvariti na 2 načina (u zavisnosti šta posedujete od opreme): LAN (UTP) kablom (žično) ili WIFI USB adapterom (bežično). Lan kabal i wifi usb adapter se ne dobijaju u IPTV STB paketu.

IPTV STB uredjaj se isporučuje Korisniku  već podešen i funkcioniše isključivo u KBCnet mreži.

NAPOMENA

Uz paket IPTV STB-a se ne dobija: HDMI kabal, LAN kabal, WIFI adapter.

 

 

Multifunkcionalnost

BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 zadovoljava sve moderne zahteve za multimedijalne uređaje, uključujući i podršku za video streaming, video na zahtjev, reprodukciju digitalnih kanala u visokom kvalitetu, pristup YouTube-u, kao i Internet pretraživač.

                      

TV

Gledajte sve digitalnie TV kanale na vašem televizoru sa BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 uredjajem poslednje generacije.

Za bolji kvalitet slike i povezivanje IPTV SET-TOP BOX uredjaja sa novom generacijom televizora (LCD/LED/PLAZMA) potrebno je dodatno obezbediti HDMI kabal (nije obezbedjen u IPTV SET-TOP BOX paketu). 

Uživajte u izboru veliki broj domaćih i inostranih TV kanala: informativni, sportski, muzicki, zabavni, filmski, deciji kao i kanali za odrasle. Izbor kanala mozete videti na str. www.kbc.rs/iptv .

Izbor TV kanala je od sada jednostavniji sa funkcionalnim korisnickim interfejsom i prozorom pregleda trenutno izabranog TV programa sa leve strane (slika u sredini).

MAG 250 - TV

 

YOUTUBE

Od sada mozete gledati najomiljeniji video snimak sa YOUTUBE-a na Vasem televizoru jednostavno i prakticno. 

BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 Vam nudi mogućnost pregleda YOUTUBE-a snimka i to na Vašem televizoru. Vrlo jednostavno, brzo i praktično možete pregledati YOUTUBE snimak spota vašeg omiljenog pevača ili najsmesnije YOUTUBE video klipove a da ne palite svoj mobilni telefon  niti da pokrećete kućni računar već direktno gledate na Vašem televizoru (SMART). Ukoliko niste povezali tastaturu  sa IPTV STB uredjajem, za potrebe pretraživanja YOUTUBE-a, mozete koristiti grafički iscrtanu tastaturu pokretanjem sa daljinskog upravljača - vrlo praktično.

MAG 250 - YOUTUBE

 

INTERNET BROWSER

Surfujte, chat-ujte, pregledajte svoje mail-ove, koristite sve pogodnosti pretrage na internetu uz fenomenalnu opciju internet browser

Ostanite u kontaktu sa porodicom I prijateljima na omiljenim društvenim mrežama, pošaljite tvit, ažurirajte status ili izmenite profil na facebook-u, lajkujte, lajkujte i lajkujte i to sve na svom televizoru.

Želite da pogledate prognozu vremena, on line rezultate utakmica , igrajte on line igrice možete sve uz ovu sjajnu opciju BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 uredjaja - INTERNET BROWSER.

Budite on line i na svom televizoru

MAG 250 - INTERNET

 

RADIO

Slušanje radia je nezamenjiv deo atmosfere svakog doma

U ponudi je veliki broj različitih radio stanica sa sjajnim zvukom, dok je Naxi radio sa svojom naxi digital ponudom različitih žanrova muzike potpuno digitalan i bez reklama.

Slušajte radio na svom televizoru u svakoj pauzi gledanja televizije.

MAG 250 - RADIO

 

MULTIMEDIA

Pretražujte i delite datoteke bežično sa eksternih HDD uređaja i racunara i prikažite na vašem TV-u 

BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 ima jos jednu fenomenalnu funkciju - deljenje sadržaja sa svim umreženim uredjajima u lokalnoj mreži. Pogledajte omiljeni film, pustite muziku, slike i kompletan deljeni sadržaj direktno sa vašeg računara bez dodatnog povezivanja. Direktno preko USB porta povežite sve prenosive HDD uredjaje.

Uživajte u pogodnosti BASIC IPTV SET-TOP BOX MAG322/323 uredjaj koji se lako povezuje sa ostalim uredjajima u mreži. 

MAG 250 - MULTIMEDIA